I minne, vår Ibra.

Tyvärr finns inte vår allra bästa och vackraste Ibra med oss längre. Vi saknar  dig så OERHÖRT mycket varje dag, så det gör ont men inser  att vi får vara så evigt tacksamma för att vi fick lära känna dig och för den tid vi fick ihop.

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan och tankar, våra älskade Ibra………

Ibra – Utblickens Underbara Aragon.

Vackraste Ibran...vi saknar dig så!

Polare....

Tokiga, glada och vackraste Ibran!

unnamed (74)

Vackra Ibran...

Nu har vår vackra och underbara Ibra blivit 22 månader. Han är en mycket trevlig kille med pondus men lätt att hantera. Vi spårar en hel del och det passar honom perfekt. Anlagsprov är gjort på Viltspår, så nu väntar Öppen klass. Han har en bra spårnäsa, så spåret går väldigt bra. Vi gjorde MH på kullen i maj  och resultatet är jag väldigt nöjd med. Stabila hundar med mycket lek och jakt. De har pondus och avreagerar snabbt, precis som det ska vara.

Jag har  har ställt Ibra ett par gånger och fått jättebra kritik så det får det bli mer av under vår och sommar 2014. Agility och brukskurser kommer vi att hinna med under våren också. Finns massor att prova….

unnamed (19)

Nu har vår Ibra blivit 10 månader. Han är en mycket pigg och glad unghane som känns väldigt trevlig. En hane med pondus men mjuk i rätta situationer. Han har en kul motor som är tacksamt att jobba med. vill mycket och alltid på g…  En hel del spår har vi gått och det är kul och inga som helst problem, säker och lagomt tempo. Jag ska ställa herren i Herrljunga om en vecka på SRRS – special, ska bli kul att se hur det går:)

Vackra Ibran!

Vackra Ibran!

Ibra har hunnit bli 6 månader. Han växer och ökar bra i vikt. Som minsting i kullen har han tagit sig bra men vi väntar på att lite mer massa ska komma. Kanske en lite spädare hane….vi får se. Jag är så oerhört glad över att vår ”Lilleman” blivit så stor och stark:) Han mentalitet verkar riktigt lovande, en hane med motor men inte den tuffaste varianten. Vi har just nu fokus på att se till att han inte blir en STOR morsgris när han lever tillsammans med sin mamma, risken finns men vi jobbar på det! Diva är en perfekt förebild men träning måste alltid till. Vi börjar valpkurs på onsdag och det ska bli kul. Ibra har en bra näsa, det märks redan. Mycket vädrande och spårupptag när vi promenerar sedan får vi se hur det funkar.Många roliga spår ska det bli till våren:)

En otroligt härlig hanvalp som vi ser fram emot att uppfostra och lära känna. Vi kommer att träna både bruks och lydnad men viltspår kommer nog högst upp på listan. Han kommer att vara en del av vårt aktiva liv och få slappa ihop med oss andra i soffan efteråt. Sidan kommer att fyllas efter hand….

Vår Ibra, 4 månader-en vacker kille:)

Mysigt...

Mysigt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: